• Op zoek naar een passend cadeau voor iemand die getroffen is door kanker?
  • De cadeauset MeineBaseDuo, voor een heerlijk ontspannend moment in roerige tijden 🎗
  • Het boek, De Weg van Kanker, 12 inzichten om je Levenskracht te vergroten 💖

 Ik wilde vooraf weten wat de risico's waren maar ook wat het me op zou leveren, zodat ik een weloverwogen keus kon maken, welke behandelingen ik wel of juist niet wilde ondergaan. De mensen om mij heen begrepen er niets van, je doet toch wat de dokter je nu adviseert! Maar dat kon ik niet. De behandelingen moest ík ondergaan. 

Nieuwsgierig als ik was ging ik op onderzoek uit naar de mogelijk- en onmogelijkheden voor mijn herstel. Ik wilde vooraf weten wat de risico's waren maar ook wat het me op zou leveren, zodat ik een weloverwogen keus kon maken, welke behandelingen ik wel of juist niet wilde ondergaan.


Waarom Care For You?

​Ik heb als geen ander kunnen ervaren hoe het is om reguliere behandelingen én complementaire zorg te combineren.

Toen ik de diagnose endeldarm kanker kreeg, begon ik mijn zoektocht naar genezing. Hierdoor en door te vertrouwen op mijn eigenwijsheid ben ik "ontsnapt" aan een operatie met  blijvende stoma.

Mensen vragen mij wel eens waarom ik me zo inzet om de Complementaire zorg bij kanker te promoten.
Op de eerste plaats heeft dit met mijn werk als Natuurgeneeskundige en coach te maken, een beroep wat ik sinds 2020, al 20 jaar met veel plezier doe.
Door mijn eigen ervaring met kanker, de combinatie van reguliere behandelingen met de Complementaire zorg heb ik zelf ondervonden wat voor een groot voordeel dit kan hebben.

Zo heb ik een enorme  Levenskracht  in mijzelf ervaren, waarvan ik überhaupt niet wist dat ik deze in me had en had ik minder last van de bijwerkingen van de chemo en bestralingen. Dat gun ik anderen ook en dat wil ik uitdragen! Daarnaast behandel ik al jaren mensen met kanker en daar zie ik hoe ze "beter" door hun behandelperiode komen. Zelfs tijdens controles in het ziekenhuis valt dit bij de verpleegkundige en artsen op!

 


Met diverse behandelingen, gezondheidsprogramma's, en cursussen leer ik je, hoe je vooral ook zélf, pro-actief deel kunt nemen tijdens jouw ziekteproces en om aan je herstel te werken. Om dit te kunnen doen, heb ik diverse opleidingen gevolgd, in de Complementaire gezondheidszorg. 

Garantie's op herstel kan ik je niet geven, net zo min als je arts dit kan. Ik kan je wel ondersteunen en leren wat je zélf  kunt doen, om pro-actief deel te nemen aan je herstel.

 

Het is mijn passie en missie om mensen met kanker op "weg" te helpen bij hun ziekteproces